mrleveto

About Me

Mi a legegyszerűbb pókerjáték a tanuláshoz?

A legjobb módja annak, hogy megtanuljak pókerezni, az volt, hogy magam ellen játsszam. Ha megpróbálod megtanulni a játékot, akkor nem akarsz összpontosítani az ellenfeled legyőzésére, azt akarod kitalálni, hogyan kell játszani az ellenfelet. Játszom a kezem tartományával, és játszom a játékot. Néha úgy viselkednek, mintha nem tudnák, mit csinálnak, de általában megvernek, és rosszul érzi magát, mert nem tartja be a technikáját. Ez magában foglalta ugyanazokat a matematikai készségeket, és az eredmények jobbak voltak, mert magam játszottam a partnerem helyett.

És ez könnyebb mondani, mint csinálni! Azt akarod, hogy képes legyen átnézni egy játékot később, és azt mondják, kellett volna, hogy ő összehajtható a teljes ház, ahelyett, hogy, nem kellett volna nyomja le egy dió flush húzza a készlet, és ő ütött engem az ő egyenes. Ez sokkal könnyebb volt, mint megpróbálni kitalálni, hogyan fogok játszani a partneremmel szemben (mert nem igazán tudtam). Mindannyian találkoztunk olyan játékosokkal, akik ismerik a játékot, mintha egész életükben velük játszottak volna.

Komoly fegyelmet igényel, hogy mindig a középpontban maradjon." Amint Phil Hellmuth 11-szeres karkötő győztes mondja: "A pókerben érzelmi irányításra van szükség, miközben nagyon matematikai módon is összpontosít. Azt is gondolhatja, hogy a helyes stratégia az, hogy jól olvassa el a többi játékost, és / vagy olvassa el a kártyákat. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a jó póker játék azt jelenti, hogy több kártyát kap, mint az ellenfél.

Például, ha úgy gondolja, hogy az ellenfelének erős keze van, magyarpoker.com és a zsetonjai nagy részét egy hosszú távú potra fogadod, akkor nem fogsz folytatni a harmadik fordulót, ha azt gyanítod, hogy elveszítetted a zsetonokat, és most egy kis pár vagy kettő van. Valószínűleg az a képességed, hogy irányítsd az érzelmeidet és reakcióidat. Ez nem csak a matematika, hanem a pszichológia és a bél érzései is. Ez a legnehezebb a pókerben.

Ha pontosan tudod, hogy az ellenfeled mit fog tenni bármely helyzetben, akkor sokkal jobban fogsz játszani. De lehet, hogy tévedsz, ha az ellenfeled csak blöfföl, de a legtöbb helyzetben még mindig képes túllépni. Mi a legjobb módja a póker megtanulásának? A legjobb 5 póker játék: Texas Hold'em, Omaha, Stud, Draw és High-Low. Az egyik fő különbség az, hogy az Omahában két saját kártyát és három közösségi kártyát kell használnia a kezed elkészítéséhez.

Mi a különbség Texas Holdem és Omaha? Azonban sok játékos úgy véli, hogy az Omaha a legegyszerűbb pókerjáték, mert hasonló a Hold'emhez, de néhány további összetettséggel.